Rasistpartiet

Observera. Detta är den viktigaste texten du kommer att läsa idag, det kan till och med vara den viktigaste texten du läser i ditt liv.

Försök att ta bort alla störande moment, se till att du har minst fem minuter över och ta del av innehållet nedan.

Solen är en av ungefär 10 000 000 000 000 000 000 000 stjärnor. Att liv inte skulle uppstå i något annat stjärnsystem är ett orimligt antagande.

DET FINNS andra solsystem som liknar vårt,

DET FINNS andra planeter som liknar jorden,

DET FINNS förutsättningar för att liv ska uppstå på tiotusentals planeter och det är en helt orimlig tanke att så inte skulle ha gjort.

Varför har vi inte blivit kontaktade?

Jorden bildades för ungefär 5 000 000 000 (fem miljarder) år sedan och vår nuvarande civilisation har varit aktiv i kanske 5000 år. Det är ungefär 4 999 995 000 år som vi inte vet så mycket om.

Ta ett mätband som är 1 kilometer långt. 1mm på ditt 1000 meter långa mätband motsvarar den tid som vi känner till. Se den bilden framför dig. Det finns mycket stort utrymme för andra civilisationer att uppstå och gå under när det är så lång tid.

Ingen vet varför vi ännu inte har någon kontakt med andra världar. Men svaret på frågan varför vi inte har blivit kontaktade är enkel:

Det finns tre hinder för civilisationer.

  1. Miljön för liv är svår att skapa.
  2. Miljön för intelligent liv är svår att skapa.
  3. Civilisationer utplånar sig själva.

Det är bara det tredje hindret du kan påverka. Gör det genom att vara medveten om din rasism och genom att verka för ett samhälle som inte är självförstörande.

Rasism?

Du som läser detta nu har ett liv som påverkas av många regler. Vissa tänker du på varje dag – man skall inte stjäla eller vara otrevlig. Andra tänker du sällan på och gör automatiskt. Äter, sover och går åt sidan om du hör motorljud bakom dig.

På samma sätt är det med rasismen.

Den följer med automatiskt och utan att du behöver tänka på den. Ibland är den självklar. Du ser din familj som det viktigaste i livet och möter inte gärna okända främlingar med vapen i en mörk gränd.

Men ibland är rasismen felaktig och vi bör inte bygga samhället på rasism. Det är vad Rasistpartiet i korthet handlar om.

Det kommer antagligen en längre text här lite senare. Under tiden är du välkommen att kontakta oss. Vet du inte hur så får du helt enkelt lägga ett bokmärke, minnas vya.se och hålla ut!